Voor Gemeente

Hoe moeilijk is het voor een gemeente om alle ondernemers te bereiken. Vele ondernemers en hun personeel woont niet in de gemeente, dus lokale nieuwsbronnen werken niet. Ook een brief of flyer komt moeilijk langs een secretaresse. Dus om op de telefoon van die ondernemers en zijn of haar medewerkers te komen heeft een hele grote waarde. Direct contact met wie u wilt spreken. eDetect maakt het ook nog mogelijk om te filteren. Om een bepaald industrieterrein, of alleen winkeliers of bedrijven te bereiken. Kortom een uniek communicatiemiddel om de juiste mensen te bereiken op het juiste moment.

Voor KVO en Collectieve Veiligheidsinitiatieven

eDetect komt uit de praktijk. Om de ondernemers en instanties samen te brengen en eindelijk direct met elkaar te kunnen communiceren. Als u bekend bent met KVO-B of KVO-W trajecten weet u dat er veel energie in gestoken moet worden. eDetect maakt dat veel makkelijker. Bijvoorbeeld iedere week of maand een enquête vraag stellen, dan weet u weer wat er leeft en heeft u de data voor de volgende KVO meeting. Of voor van de schouw alle ondernemers vragen waar zij willen dat u op zou moeten letten. En mocht het KVO dadelijk afgeschaft worden, heeft u met eDetect het middel om die opgebouwde samenwerking en communicatie toch te borgen. Immers alle KVO partijen zitten op eDetect!

Voor Parkbeheer, BIZ en ondernemersfondsen

Vele gemeente, ondernemers en parkmanagers streven naar het gemak van een BIZ of recenter nog een ondernemersfonds. Hiermee worden de “free riders” toch gedwongen om samen de lasten te dragen en is er de financiële ruimte om structurele keuzes te maken. Ook daarbij is eDetect een onmisbaar onderdeel. Juist nu het beheer en veiligheid zijn geformaliseerd is het heel belangrijk om de ondernemers te blijven betrekken en naar die ondernemers verantwoording af te leggen, middels een goede heldere communicatie. Zo begrijpt de ondernemer en winkelier de meerwaarde van samenwerken en samen veiligheid maken.

Voor Politie

Vele ondernemers geven al jaren aan dat het contact met de politie verder weg lijkt dan ooit. Het is steeds moeilijker om individuele ondernemers het bewijs te leveren van alle gedane inspanningen. Laat staan om met ondernemer samen te komen tot collectieve veiligheid. Nu heeft de politie de mogelijkheid om te zien wie er camerasystemen heeft, en welke met zicht op openbare weg. Om ondernemers direct te vragen of ze wat gezien hebben. Voor iedere deelnemer aan eDetect krijgt de politie er 2 ogen bij. En bij eDetect loopt dat in de honderden voor ieder industrieterrein!

Voor Brandweer

Het is de beste manier om de ondernemers te laten zien en te communiceren met die ondernemers wat belangrijk is als het gaat om brandveiligheid. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat brand het ergste is wat een onderneming kan overkomen. En ook waar ondernemers het bangst voor zijn. Dus het is essentieel dat de brandweer actief is op eDetect.

Voor Bedrijven

Uit ons onderzoek blijkt dat ondernemers meer en makkelijker contact willen met gemeente en politie. Maar als het gaat om redenen om zich te registreren op eDetect is het de mogelijkheid om de dichtstbijzijnde AED te bereiken, of de dichtstbijzijnde bedrijfshulpverlener te kunnen bereiken als het om calamiteiten gaat.

Voor Winkeliers

Diefstal en een overval zijn de belangrijkste redenen om samen te werken aan collectieve veiligheid. De optie om een gesloten communicatiegroep te vormen op het eDetect platform is de belangrijkste reden om met eDetect te starten. Zo kunnen winkeliers elkaar waarschuwen en elkaar berichten sturen waar wel gevoelige informatie gedeeld kan worden.

Voor Horeca

Ook voor horecaondernemers is het van belang om elkaar direct en snel gegevens uit te wisselen. En dat doet eDetect. Ook voor algemene zaken als brandveiligheid, personele veiligheid of medische veiligheid kan eDetect de juiste informatie bieden op het moment dat het acuut is. Maar ook om die instanties te bereiken als er vragen zijn en antwoorden te krijgen als ze nodig zijn.