Veiligheid maken we samen met eDetect

eDetect voor collectieve veiligheid
Heeft u eDetect gekregen? Registreer hier!

Collectieve veiligheid

Echte veiligheid maak je samen! Dit is de kern van eDetect. En om veiligheid waar te maken, moeten alle instanties, ondernemers en mensen waar dat collectief uit bestaat ongehinderd en direct met elkaar kunnen communiceren. En dat doet eDetect. Ontstaan uit de praktijk zorgt eDetect voor het vastleggen van de juiste informatie als u dat nodig heeft. En de mogelijkheid om iedereen te bereiken die u wilt.

eDetect wordt gebruikt door:

De Meldkamer staat Centraal

Centraal in dit communicatie web staat de meldkamer. Hier gaat alle communicatie langs en wordt meegekeken. Dat betekent dat uw bericht de juiste waarde krijgt die het verdient. En ook dat er gezien wordt wat er allemaal speelt in uw omgeving. En dit wordt ook weer samengevat en besproken met alle instanties zodat er een duidelijk en actueel beeld van de veiligheid ontstaat.

Makkelijk met de App

Centraal staat de eDetect App. Hierop kunt u alle instanties vinden en bereiken. Hier vindt u alle relevante informatie voor u als ondernemer. Het kan verkeersinformatie zijn of de juiste brandveiligheidsmaatregelen. En u kan direct de juiste mensen bereiken bij politie, gemeente en brandweer.

AED in uw omgeving

Veiligheid is een breed begrip. Ook medische veiligheid neemt eDetect mee. Via de app heeft u een direct inzicht in alle AED’s die er bij u in de buurt zijn. Dus als er een acuut probleem voordoet, is de reactietijd aanzienlijk lager. En iedere minuut langer betekent 10% minder overlevingskans. Iedere minuut telt!

BHV in uw omgeving

Maar ook voor andere ongelukken kunt u wellicht hulp gebruiken van gekwalificeerde mensen, die vlak bij u in de buurt blijken te werken. Daarom heeft eDetect een overzicht van alle bedrijfshulpverleners bij u in de buurt. Dus als er wat gebeurd heeft u en uw personeel altijd de mogelijkheid om snel de hulp te krijgen die nodig is.

Open en Gesloten

Natuurlijk is alle communicatie via de app beveiligd met encryptie. Maar eDetect gaat verder. eDetect biedt groepen de mogelijkheid om een open groep te hebben of een gesloten groep. Dit betekent voor een gesloten groep de mogelijkheid om meer gevoelige gegevens te delen met de leden van de groep. Dat kan voor iedereen, maar bijvoorbeeld voor winkeliers is dat een duidelijk voordeel om winkeldiefstal of betalingen met vals geld te voorkomen.